Hz. Mehdi Alametleri

Her şeyi açıkça konuşamayabilirim, lakin anladığım kadarını anlatabilir ve sizlerin bazı şeyleri anlamanıza yardımcı olabilirim.

  • Semavî inançların kutsal toprakları ve küresel baronların para, güç ve rant devşirdiği ortak coğrafyanın tam üzerindeyiz. Hedef de sadece biziz.
  • Dünyanın rengi değişiyor. Dünya, nebevî malumatlar ile vaadedilenin gününe kendini hazırlıyor. Havada esen rüzgarın dahî telaşından bilinir belâlar, ülkemizi tehtidi altına almış durumda.
  • Üzerinde bulunmak için yüzyıllardır ecdadımızın, bugün de evlatlarımızın kan döktüğü bu kutsal topraklar üzerinde; hristiyan evanjelistlerin, siyonist yahudilerin, iblis’e tapanların, yerin üstünde zararsız yürüyüp, altına yapılan mabetlerde Deccâl’e itaat yemini edenlerin gözleri var. Bilmediğimiz ve biz uyurken onların bize hazırladığı birçok gerçek var.
  • ‘Müslüman’ olup inananlara, kendimden başka delîl sunamayacağım, fakat âlemi müşahede ettiğinizde -ibret ve hakikat nazarı ile- kolayca farkedebileceğiniz sözlerim olacak, inanmayanlar inanmayabilir.
  • Dînimizi bizden daha iyi bilen/araştıran küfür odakları, 100-150 sene evvelinden dînimizin gayba/geleceğe dair hükümlerini “Ayet-i Kerimeler, Hadîs-i Şerifler” inceleme altına alıp, bugün yaşanılan senaryoları, aslında bize verilen malumatlar üzerinden çizdiler ve planladır.
  • Bugün bizim onlara karşı galip gelemememizin tek nedeni, nebevî vahye ve malumata mutabık olan planların sahibi olmalarından dolayıdır. Onlar, bizim dînimize inanmıyorlar, lakin Hz.Muhammed’in (s.a.v) getirdiğinin doğruluğundan da şüphe duymuyorlar. İmân nasip meselesidir.
  • İblis, farklı tariklerle kendisine tapan satanist, siyonist, azdaylar vb. tüm grupları ortak hedeflerle birleştirdi. Oğlu Deccâlin hurûcuna hazırlık yaptırıyor. Kendini farklı suretlerle ve farklı ellerle izhar eden la’netullahi aleyh, bu kanlı ellere bazı vaatlerde bulundu.
  • Hz. Muhammed’in (s.a.v) kader planında çizdiği kıyamet alâmetlerinde; Hz. Mehdi ve Hz. İsa’ın dünya üzerinde gerçekleştirecekleri bu küfür cephesinin işine gelmediğinden, açık bir şekilde İblis ile işbirliği yapmak onların işine geldi. İblis’in vaatleri şu şekildedir:
  • a) Mehdi ve İsa’yı hurûc edecekleri vakitten evvel bulup dünyada saklandıkları yeri izhar etmek ve bu derin güçlere öldürtmek.
  • b) Deccâl önderliğinde dünyanın %95 kısmını yok edip yeni bir nizâm ve hayât kurmak. Bu nizamda sadece kendisine itaat edenlere hayât vermek.
  • c) Dünyada kendisine inananlara cennet hayâtı gibi hastalıksız, kendisi gibi sonsuz(!) sınırsız zevk ve haram ve yasakların olmadığı bir hayât tasarlamak.
  • İslâm’ın öngördüğü kıyamet evveli oluşacak kargaşa ve savaşlar ile; İblisin, Deccâl’in hurûcunu hazırlığı olan savaş kısımları, birbirine uygun düştüğünden bu zulüm döneminde İblis ve taraftarlarının galip durumda görünmesi normaldir. Kader onlardan taraftır çünkü.
  • İblis gücüne insanları inandırdı. Bazı insanları Deccâlin gizlendiği adaya ve insan imkânı ile tespit edilemeyen yerlere götürdü. İnsanlar İblis’e sadakât yemini etti. O günden beridir çalışarak bugünkü dünyayı tasarladılar. Bizim farketmediğimiz daha fazlasana da sahipler..
  • İslâm’ın deccâl adına öngördüğü kuvvetlerin çoğuna eriştiler: A) Bugün istenilen yerde yağmur yağdırılabiliyor. İstenilen yerdeki bulutların ilerleyişi yönlendirilebiliyor. B) Haarp sistemi ile istenilen noktalarda deprem oluşturulabiliyor. Deprem üretilebiliyor.

OKU; HAARP Silahı Nedir? Nasıl Çalışır?

OKU; HAARP Teknolojisi nedir? İstanbul Depreminde Kullanıldı mı?

  • B) Dünyada benzeri olmayan, aniden yaşlanma, aniden öğrenme, yapay ölüm, yapay ölüyü diriltme gibi birçok hastalığı ve şifasını buldular. Tek eksikleri, bu keşifleri profesyonel ve hatasız işletecek seviyeye geldikleri gün, bunları dünyaya ilah olarak satacak bir deccâl.
  • Dünya istihbaratları şuan Mehdî’nin(a.s) peşinde, hadis-i şeriflere uygun düşebilecek tüm seyyid ve şerif secere sahipleri ya da sahte de olsa seyyidlik iddia eden, yeni bebekler ve yaşı 50’in altında olan ehl-i beyt mensupları takipte. Ayrıca cinler de anlamda kullanılıyor.
  • Allâh’a inanlar ölse de şehit olsa da, yaşasa da zulüm görse de galiptir. Dünya üzerinde kurulan bu senaryolar bizi korkutmasın. İblis’in tüm çabası, kendisi avanelerinin sonunu getirecek. Dünya vaktin sahibine hazırlanıyor. Âlem Efendisine hazırlanıyor. Çabaları beyhude.
  • Sabah namaz vaktinde yorganına tekme atamayanlar. Siyonizme ve İblise taş dahi atamazlar. Şayet dininize inanıyor ancak ibadetten uzaksanız dolaylı olarak deccâle ve iblise hizmet ediyorsunuz demektir. Müslüman safında savaşacak yiğit lazımdır o günler için, korkak değil.

OKU; 3.Dünya Savaşı Siyonistlerin ve İsrail’in sonu! 2022 Yeni Altın Çağ’ın başlangıcı!

  • Bu yıl dünya üzerinde olan depremlerin çoğunluğu HAARP sistemi ile derinler tarafından yapılan yapay deprem denemeleridir. Bu yıl bazı sismologlar ve astrologlar tarafından depremlerin çok olacağının söylenmesi tesadüf değildir. Meşru bilgi servisidir.
  • Amerika’ın sürekli doğal felaketlere maruz kalması, Haarp sistemi, yapay yağmur ve fırtına/kasırga denemelerinden kaynaklanıyor. Bazı durumlarda kontrolden çıkan doğal güçler, Abd’yi vuruyor. Şuan bu devasa güçleri kontrol altında tutabilmeyi deniyorlar.
  • Dünya’da bugün yaşanan durumları 1990’larda müellifat yapan Avrupa Akademisyenleri biliyordu. Bugün Türkiye’nin sınırları açıp Suriyelileri oraya göndermesi de dahil. Dün bilinip de izhar edilenlerden bugüne uymayan bir şey olmadı. İblis’in planları Mehdi’ye(a.s) kadar işler.

Yazar; الرواسي

guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm Yorumları Göster
Can
Can
5 yıl önce

Her kim Allah’a, Allah’ın meleklerine, peygamberlerine, cebrail ile MİKAİL’e düşman olursa, iyi bilsin ki, Allah da o kâfirlerin düşmanıdır
Bakara 98

1500 yıl öncesinden mikaile haarp silahı ile savaş açılacağını bildiren Allaha hamd olsun.

Anonim
Anonim
5 yıl önce

Hristiyanlara yahudilere laf edip onların inancı olan mehdiye inanmak…
Tam bir işid kafalı salaksın

TUNCER
TUNCER
5 yıl önce

kuran da neden bir tane bu (çok önemli!)konuyla ilgili tek bir ayet yok.Mehdi müslümanların tembelliğinin adıdır.

Deccal :D
Deccal :D
5 yıl önce

Senin Aklın götüne girmiş bilader geçmiş olsun

mutlakaoku.com |
4
0
Bu konuda sen ne düşünüyorsun? Yaz Mutlaka Okunsun...x