Bu ara ortalarda çok dolaşan uzaylı haberlerine karşı bir flood yapalım.
- Bu ara hem yerli hem de yabancı basında çok sık görmeye başladık. Ne ola ki 🙂
- Uzaylı var mı yada yok mu orasını bilmiyorum fakat bizim ele alacağımız konu bu haberler üzerinden oluşturulmaya çalışan Korku Politikasıdır
- Halka korku vermek, devlete ve bu düzene ihtiyaçlarının olduğunu göstermek ve vurgulamak için uygulanır.
- Bu korkuyu verebilmek için günümüzde en etkili biçimde kullandıkları şekli terördür. Bu sayede insanlar kendilerini güvende tutacak bir Otoriteye ihtiyaç duyarlar.
- Son yıllarda yapılan patlama olayları olsun 11 Eylüldeki İkiz kulelerin yıkılması olsun hepsi bu politikanın Ürünüdür.
- Medya insanları kandırmak için en etkili araçtır ve bu araçta onların elindedir Onlarda bunun bilincindedir ve medyayı en etkili Şekilde kullanıyorlar.
- Uyguladıkları terör üzerinden korku politikasının 2. Ayağı olan uzaylılara gelecek olursak Bunu kısa vadeli bir plan olarak düşünmeyin bize geçmiş yıllardan beri uzaylılarla ilgili bilinçaltımızda bir algı oluşturuldu.
- İzlediğimiz filmlerle uzaylının tipi olsun kullandığı uzay gemisi uçan daireler olsun bir şekilde kabul ettirdiler Altyapı hazırlandı tamam.
- Sonra ki dönemlerde bunlarla ilgili ufak ufak iddialar ortaya atıldı görgü tanıkları fotoğraflar falan hatta benimde birçoğunu izlediğim Belgesel tadındaki programlar sayesinde insanların aklında en azından bir şüphe bırakıldı. Acaba gerçekten olabilir mi?
- Ben şahsen bu programların çok etkili olduğunu düşünüyorum Bazı abartılı videolar haricinde amaçlarına ulaşmışlar.
- Terör olayında bombalarla insanları rahatlıkla öldüren bu rahatsız kitle uzaylı olayında da olası ufak çaplı uzaylı istilası düzenleyebilir.
- Hele ki 11 Eylüldeki İkiz kulelerin arkasındaki oyunu görünce bu söylediklerim ilerisi için onlar adına çok zor şeyler değil.
- Uzaylı istilası dedim diye şimdi “olur mu yaa” diye düşünmeyin 🙂
- Bahsettiğim ilk olarak uçan dairelerini bize gösterirler her yere haber olur.
- Belli bir süre geçince garip bir şekilde kaybolan insanlar olur onların üzerlerine yıkılır falan gibi. Tabii bu benim nacizane fikrim.

Son olarak oyuna gelmeyelim okuduğumuz izlediğimiz haberin kaynağı ne olursa olsun araştıralım sorgulayalım. 🙂 Bilgi paylaştıkça çoğalır gibi bir klişe yapayım elden yayalım 🙂




Bu Konu, Clerk @JSClerk Kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan, bir Twitter hesabının, paylaşımlarından derlenerek oluşturulmuştur…


Pelikan Grubu | Pelikancılar Kimdir?
Menzil Tarikatı; Gavs Kimdir? Nasıl Çalışırlar? Mal Varlıkları Nedir?
Serkan Kurtuluş Kimdir?
Kesinleşmiş Cezanın ne kadarı Cezaevinde yatılır! (‘Cezamın yatarı ne Avgat Bey?’)
Corona Virüsü
Yeşil kod adlı; Mahmut Yıldırım Yaşıyor mu?
Türkiye’deki Cezaevi Tür ve Tipleri hakkında pratik bilgiler!
Kur’an-ı Kerim’de Bilim ile İlgili Ayetler? (‘Kur’an bilime yönlendirir!’)
Erkekler neden mesaj yazmaz? Kızlar neden mesaj atmaz?
Akp’nin Yasadışı silahlı eğitim kampları! (‘İç Savaş Hazırlığı, Görüntüler – İddialar’)
Osmanlıca Küfür
Twin Flame
Atatürk’ün dedesi kimdir? | Soy Ağacı
Dr. Mehmet Öz; Corona Virüsü
Türkiye Yunanistan Askeri Gücü Karşılaştırması
David Rockefeller, Servetinin sınırlarına yolculuk! Ve Türkiye’deki Temsilcileri!
Adolf Hitler’in Propaganda Bakanı Joseph Goebbels’in Sözleri
Şehidimiz Var; Albay Okan Altınay
Rabıta Nedir? Nasıl Yapılır?
Ölün İstiyorum Artık | Nejat İşler