Yurt dışında yaşayan genç arkadaşlar oradaki yaşamlarını videoya çekiyor. Sosyal hayatları, aldıkları araba, 20’li yaşlarda tek başına ayakta durma tecrübeleri… Anlat anlat bitmez. Bizi burada öyle bir pis siyasi girdaba soktular ki, ne desen “hain” oluyosun.
- Yıllardır sürekli “kardeşim hele bir dur, şu zor günler geçsin” cümleleriyle avutulduk. O zor günler geçerken benim de hayatımın en güzel yılları geçiyor. Bunun hesabını verebilecek biri var mı? Hayır, yok. Bu ülkenin gençleri sadece “yaşamak için çalışmaktan” bıktı, bıktım.
- “Beğenmiyorsan, gidersin burası böyle” diyecekler de olacaktır. Fakat ben kendi ülkemde Avrupa’daki yaşıtlarım gibi bir hayat sürmek istiyorum, bu benim hakkım. Kanını bu toprakların bağımsızlığı için akıtanlar ben, biz refah içinde yaşayalım diye canını verdi.
- Ülkedeki herkes bir sonraki neslin refahını yükseltmek için kendinden, yaşamından bir şeyleri kaybederek yaşıyor. Bu ülke “eksik” yaşayanların ülkesi. “Ben görmedim, çocuğum görsün” anlaşıyı var. Benim göremediğimi çocuğum da göremez, o da çocuğuna gösteremez.
- ABD’de, Avrupa’da durumu iyi olmayan genç yok mu tabii ki var. Fakat hiçbirinin hakkı Paris Belediye Başkanı’nın teyzesinin kızı/oğlu tarafından yenmiyor, yenerse hesabı soruluyor. Emek verip çalıştığı sınavın soruları çalınmıyor. Bu ülkenin isyanı emek hırsızlarına.
- Bu olayın sağı, solu yani ideolojik bir tarafı yok. Giden güzel yaşlar var sadece. Emeği savunmak kimseyi solcu yapmadığı gibi başka bir “kutsal” değeri savunmak da kimseyi sağcı yapmaz. Belli kalıplara sığdırılmaya çalışılıyoruz sürekli. Bu durum canıma tak etti artık.
Başınızı şişirdim, kusura bakmayın.


Pelikan Grubu | Pelikancılar Kimdir?
Menzil Tarikatı; Gavs Kimdir? Nasıl Çalışırlar? Mal Varlıkları Nedir?
Serkan Kurtuluş Kimdir?
Kesinleşmiş Cezanın ne kadarı Cezaevinde yatılır! (‘Cezamın yatarı ne Avgat Bey?’)
Corona Virüsü
Yeşil kod adlı; Mahmut Yıldırım Yaşıyor mu?
Türkiye’deki Cezaevi Tür ve Tipleri hakkında pratik bilgiler!
Kur’an-ı Kerim’de Bilim ile İlgili Ayetler? (‘Kur’an bilime yönlendirir!’)
Erkekler neden mesaj yazmaz? Kızlar neden mesaj atmaz?
Akp’nin Yasadışı silahlı eğitim kampları! (‘İç Savaş Hazırlığı, Görüntüler – İddialar’)
Osmanlıca Küfür
Twin Flame
Atatürk’ün dedesi kimdir? | Soy Ağacı
Dr. Mehmet Öz; Corona Virüsü
Türkiye Yunanistan Askeri Gücü Karşılaştırması
David Rockefeller, Servetinin sınırlarına yolculuk! Ve Türkiye’deki Temsilcileri!
Adolf Hitler’in Propaganda Bakanı Joseph Goebbels’in Sözleri
Şehidimiz Var; Albay Okan Altınay
Rabıta Nedir? Nasıl Yapılır?
Ölün İstiyorum Artık | Nejat İşler
flood nedir türkçesi yok mu
Boktan bir kültürümüz var bu kadar
Dinin karıştığı her yönetim halkına sefaletten başka birşey getirmez.Hiçbir din insanlığa huzur getirmemiştir.Getirdi diyen varsa örnek versin.
Dinle ne alakasi her sorunun musebbibi olarak dini gostermenizinde boku çıktı artik.turkiyede din ne kadar gercek hakkı ile tatbik ediliyor yaşanıyor yada yasandi?turkiyenin ne kadarı musluman ?yada kuranin gerçek anlamda müslümanın diyenler kac defa okudu?geleneksel kultur olarak yasanan ritueller ayri kuranda gecen din ayri.dinden vazgecince komple ihya islah iflaf olup mureffeh ve gelismis bir ülke mi olucaz yani bu kadar basit yani sana göre..ilk kurulan islam devletinin ve onun 1000li yıllara kadar bilime yaptığı muazzam katkilari ac arastir once.ihvani safa alimlerinin, antik iyon yunan bilimini nasil guncelleyip gelistirip terakki ettirip daha sonra avrupada ronasans ve reform aydinlanma hareketlerinin bu islam dünyasının gelistirdigi muesses bilim anlayışına gore temellerini attigini referansn olarak antik yunan ve turevi olan islam alimlerinin zenginleştirdiği pozitif bilimleri baz aldigini görürsun.bilim refah seviyesi yuksek toplumlarda zuhur ve nesreder.
Bastan söyleyeyim din hayatın bu dünyadan ibaret olmadığını söylüyor. Dolayısıyla huzur ya da huzursuzluk kavramını sadece bu dünya ile sınırlı tutmak kadrajı tam gostermiyor. gerisini sen getir