Bir süredir araştırdığımız ve birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de sürekli kullanılan bir internet sitesi ile ilgili uzun zamandır söylenen çok ilginç bilgiler var. Site, ülkelerin “Duygu Haritası” adı verilen bir yapıyı oluşturuyor. Çok ilginç şeyler var. Anlatıyorum
#Flood
- Kişisel araştırmalarım ve dostlarımın araştırması Sayın Banu Avar‘ın 2014 yılından bu yana söylediği bir gerçekliği tamamen destekler nitelikte. Sayın Avar, minimum 4 yıldır bu konuyu dile getiren ilk kişi. Sizinle ilk önce Sayın Avar’ın söylediklerini paylaşacağım.
- Hayvan hakları, kadın, işçi veya çocuk hakları gibi konular sürekli imza kampanyalarıyla gündeme getiriliyor. Fakat asıl kullanım amacı toplumların duygu haritalarını ve eğilimlerini ortaya çıkarmak. Banu Avar: ” Change.org ABD Savunma Bakanlığı’na çalışıyor”
- Bireylerin duygusal anlamda nelere tepki verdiğini ölçmek ve toplumsal mühendislik projeleri yaratmak için Change.Org en önemli internet sitelerinden birisi. 196 ülkede aktif olarak kullanılan bir internet sitesi.
- Sitenin “etki” bölümündeki verilere göre 196 ülkeden 243.573.884 kişi kampanyalara imza vermiş. 196 ülkede duygu haritası artık net olarak oluşturulduğu söyleniyor.
#Change - Avar anlatıyor: “ Change.org kar amacı gütmüyormuş gibi görünüyor ama politik ve mali lobi gruplarına istediklerini vererek malı götürüyor. Malum bu ŞOV DÜNYASI. Kitlelere istediğini ver, ‘Birşeyler yapıyormuş sansınlar’ ve sınırlarını çizdiğin bahçede oynasınlar!”
- Avar, bu durumu ‘Yumuşak Güç’ olarak tanımlıyor. Change.Org kişisel verilerinizi toplarken aynı zamanda bireysel ve toplumsal hassasiyet konularında da uzmanlaşıyor. Bu da toplumsal mühendislik projeleri için taban oluşturuyor.
- ” Change.org ’a ücret ödeyenler arasında Uluslararası Af Örgütü, Sierra Club, Credo Wireless gibi 300 çokuluslu müşteri bulunmaktadır.” “Tüm bu kurumların yanısıra asıl destek noktaları ise ABD Savunma Bakanlığı yani Pentagon”
- Ve en garip olan ne biliyor musunuz? Change.Org sitesindeki Türkiye’den açılan ve toplumu ilgilendiren kampanyalara bakın. Günümüzde ne kadar da çok artan suçlar/sorunlar var. Hayvan hakları, kadın ve çocuk hakları.. Çok ilginç!
Lütfen flood’u paylaşın. Flood devam edecek. Gündüz görüşmek üzere. Umutla kalın.



Pelikan Grubu | Pelikancılar Kimdir?
Menzil Tarikatı; Gavs Kimdir? Nasıl Çalışırlar? Mal Varlıkları Nedir?
Serkan Kurtuluş Kimdir?
Kesinleşmiş Cezanın ne kadarı Cezaevinde yatılır! (‘Cezamın yatarı ne Avgat Bey?’)
Corona Virüsü
Yeşil kod adlı; Mahmut Yıldırım Yaşıyor mu?
Türkiye’deki Cezaevi Tür ve Tipleri hakkında pratik bilgiler!
Kur’an-ı Kerim’de Bilim ile İlgili Ayetler? (‘Kur’an bilime yönlendirir!’)
Erkekler neden mesaj yazmaz? Kızlar neden mesaj atmaz?
Akp’nin Yasadışı silahlı eğitim kampları! (‘İç Savaş Hazırlığı, Görüntüler – İddialar’)
Osmanlıca Küfür
Twin Flame
Atatürk’ün dedesi kimdir? | Soy Ağacı
Dr. Mehmet Öz; Corona Virüsü
Türkiye Yunanistan Askeri Gücü Karşılaştırması
David Rockefeller, Servetinin sınırlarına yolculuk! Ve Türkiye’deki Temsilcileri!
Adolf Hitler’in Propaganda Bakanı Joseph Goebbels’in Sözleri
Şehidimiz Var; Albay Okan Altınay
Rabıta Nedir? Nasıl Yapılır?
Ölün İstiyorum Artık | Nejat İşler