Yükselen tepkiyle yemek şirketinin feshedilmesi ve gözaltı kararlarını görünce aklımda geldi. Daha derin bi mesele de olsa azcık çıtlatayım.
- Artık his çağına geçtik, kimi zeki insanlar modern colloseum da diyor, kabulümdür. Yani hisler belirleyici olacak ve kontrol eden kazanacak.
- Son zeytin meselesinde de gördük bunu. Hızlı küreselleşmeye karşı merkeze çekilen toplum reflekslerine şahit oluyoruz.
- Merkeze çekilen yani kendi toplumunu önceleyen, bildiği şeylerle değil hissettiğiyle karar veren ve tepki gösteren toplum.
- Buna karşılık, paradigmanın değişimi yüzünden kaygan bir zeminde muktedir olmaya çalışan bir siyasi irade. Dünyanın çoğu yerinde.
- Bakın dünyadaki son seçimlere. Bu paradigma değişimi ile ucu ucuna biten ve beklenmeyen sonuçların arttığı tablolar.
- Beklenmeyen sonuçlar paradigma değişikliği sebebiyle, ucu ucuna bitmesi ise paradigmayı değiştirenlerin ipi almaya başlaması demek.
- Neyse, dikkat çekmek istediğim mesele: Twitter, facebook vb sosyal medya araçları ile artık Zeki Müren de bizi izlemeye başladı.
- Yani burada sürekli hislerimizi açık ediyor, kalp atıyor emoji koyuyor, fb’da hislerimizi yazıyoruz.
- Zeki Müren de şarkıları bize söylediği için mecburen dikkate alıp ona göre çalıp oynuyor.
- E sonuçlar da ucu ucuna,dikkate almazsa zap yapacağız. Modern colloseum işte. (O yüzden buradaki amigolara çok dikkat edeceğiz.)
- Tabi bu işin çook küçük bi kısmı. Sadece tepki geldi diye zeytin meselesi döndü gibi basit çözümlenen tarafı.
- Asıl bu hislerimizin yarattığı ‘bulut’ nasıl kullanılıyor, o büyük veriyle napılıyor kısmı ilginç ve derin.
- Mesela dünyada artan ilginç sonuçlar, bilgiye dayalı tespitlerin yerine hislerin kontrolüyle alakalı mıdır?
- Buradan hareketle ilgilenmek isteyenlere konuyla ilgili güzel bir makale:
https://t.co/BlK0txLvzF
- Biliyorum, dezenformasyon evresinden ‘his’ evresine geçişle ilgili tespit bu floodda tatmin edici değil. Onla ilgili de yazmayı düşünüyorum.
Şimdilik şu kadarını belirteyim, İstediğiniz kadar bu adamı ve maymununu sevmeyin, çok doğru bir tespit yapmış.


Bu Konu, İlteriş @ilterisdkc Kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan, bir Twitter hesabının, paylaşımlarından derlenerek oluşturulmuştur…


Pelikan Grubu | Pelikancılar Kimdir?
Menzil Tarikatı; Gavs Kimdir? Nasıl Çalışırlar? Mal Varlıkları Nedir?
Serkan Kurtuluş Kimdir?
Kesinleşmiş Cezanın ne kadarı Cezaevinde yatılır! (‘Cezamın yatarı ne Avgat Bey?’)
Corona Virüsü
Yeşil kod adlı; Mahmut Yıldırım Yaşıyor mu?
Türkiye’deki Cezaevi Tür ve Tipleri hakkında pratik bilgiler!
Kur’an-ı Kerim’de Bilim ile İlgili Ayetler? (‘Kur’an bilime yönlendirir!’)
Erkekler neden mesaj yazmaz? Kızlar neden mesaj atmaz?
Akp’nin Yasadışı silahlı eğitim kampları! (‘İç Savaş Hazırlığı, Görüntüler – İddialar’)
Osmanlıca Küfür
Twin Flame
Atatürk’ün dedesi kimdir? | Soy Ağacı
Dr. Mehmet Öz; Corona Virüsü
Türkiye Yunanistan Askeri Gücü Karşılaştırması
David Rockefeller, Servetinin sınırlarına yolculuk! Ve Türkiye’deki Temsilcileri!
Adolf Hitler’in Propaganda Bakanı Joseph Goebbels’in Sözleri
Şehidimiz Var; Albay Okan Altınay
Rabıta Nedir? Nasıl Yapılır?
Ölün İstiyorum Artık | Nejat İşler